18 februarie 2015

Emisiunea “Incursiuni de meloman” a împlinit 20 de ani!

Realizatorul Sergiu Alex lansează cartea "Muzică în noapte"

By In Actualitate, Carte

Radio România Cluj, Wörwag Pharma și Editura Şcoala Ardeleană vă invită la lansarea volumului Muzică în noapte de Sergiu Alex. O reverenţă muzicii adevărate, la o aniversare: Incursiuni de meloman, 20 de ani.

Evenimentul va avea loc joi, 19 februarie, începând cu ora 13.00 la Radio Cluj, Sala de concerte.

Intrarea este liberă.

Despre carte și autor vor vorbi: Bogdan Roşca, Manager Radio; Aurel Sasu, scriitor; Horia Bădescu, scriitor; Ioan-Pavel Azap, scriitor; Vasile George Dâncu, editor.

 În cadrul evenimentului, Sergiu Alex va prezenta un concert multimedia. Primii 100 de cititori-ascultători vor primi în dar un CD original, cu muzica Incursiunilor, oferite de autori consacraţi, autorului.

Coperta Sergiu Alex - Muzica

Despre autor

Jurnalist, scriitor şi traducător, Sergiu Alex (Constantin Ivaneş, numele real) este şi omul care – de-a lungul anilor – pune piatră peste piatră la templul pe care, tenace, îl înalţă bunului gust muzical. Şi o face nu pentru sine, ci pentru ascultătorul sau cititorul anonim, care deţine o calitate de nepreţuit: iubirea pentru muzica adevărată. De la microfonul emisiunii Incursiuni de meloman, devenită, de atâta timp, un brand la Radio Cluj, el explică, exemplifică, laudă sau critică, „cheltuindu-se” în inspirate eseuri – ca şi cele din această carte – care, toate, pun pe gânduri. De mulţi ani este un exigent cronicar la Zone Music Reporter (SUA), fiind în contact direct cu artiştii consacraţi ai lumii, dar şi cu cei care aspiră la notorietate. Şi asta tot în beneficiul ascultătorului care, tânjind după muzica adevărată, a învăţat cum să repudieze aluviunile de prost gust colectate şi difuzate iresponsabil de media din România. Muzică în noapte devine astfel un ghid onest, obiectiv şi preţios pentru sufletul tuturor acelora care doresc a avea ca ţintă muzica de calitate. Adică cea care înalţă!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.