6 decembrie 2016

10.000 de noi abonamente puse în vânzare pentru UNTOLD 2017

By In Cooltura, Special

Organizatorii festivalului UNTOLD pun în vânzare, vineri, 9 decembrie 2016, la ora 18:00, a doua tranşă de bilete.

Doar fanii înregistraţi pe www.untold.com vor avea ocazia să-şi achiziţioneze, vineri, unul din cele 10.000 de abonamente la preţul special de 365 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP.

Fiecare fan care s-a înregistrat şi nu a cumpărat în prima rundă de vânzări, poate folosi link-ul unic primit pe mail, funcţional începând cu data de 9 decembrie, ora 18.00, putând achiziţiona maxim 4 abonamente, bilete de o zi sau abonamente VIP. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

VAN BUUREN 4

Pentru a uşura procesul de achiziţie, la această a doua rundă de vânzare, procedura se simplifică: la momentul activării linkul-ui, fanii vor putea rezerva abonamentele sau biletele, urmând a le plăti până marţi, 13 decembrie, ora 17.00. Plata se va putea face prin card bancar cât şi prin transfer bancar sau ordin de plată.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile tuturor, doar din 2017.

 

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.