4 august 2017

Vama, concert de efect la Untold. Chirilă: Nu știu încotro o va lua rockul, nu mai e mainstream

By In Cooltura, Esenţial

Tudor Chirilă şi trupa Vama au susținut un concert de efect la Untold. Trupa a repetat o lună pentru concertul care a durat 60 de minute în fața a mii de fani. Vama a cântat jumătate din noul album în limba engleză dar nu au lipsit din repertoriu câteva din hiturile clasice ale trupei care au aruncat fanii în delir.

Vama nu s-a sfiit să lanseze mesaje de susținere  pentru copiii bolnavi de cancer din două spitale din București și Cluj.

“E un vis al nostru să facem un disc în engleză şi le mulţumim celor care ne susţin în acest demers. E destul de emoţionat să vedem spectacolul acesta din faţa noastră, în sensul că sunteţi puţin ghinionişti că noi avem un spectacol mai frumos decât îl aveţi voi. De la voi nu se vede aşa frumos cum se vede la noi spre voi. Vă mulţumim că aţi venit”, a spus Chirilă.

0

Trupa a oferit și un amoment special pentru fanii U Cluj intonând pasaje din Oda Bucuriei de Beethoven care este acum imnul lui U.

Momentul în filmarea de mai jos

Chirilă:  Nu știu încontro o va lua rockul, nu mai e mainstream

Întrebat de reporterul Clujulcultural.ro dacă crede că în România va apărea un festival de rock mai mare ca ARTmania, atît Chirilă cît și colegii săi de trupă au fost sceptici.

„Trebuie să ne întrebăm dacă va mai apărea o trupă ca Metallica!  Nu știu încontro o va lua rockul, nu mai e mainstream. Muzica se transformă, e tot mai diversă”, a spus asta.

Conferința de presă în filmarea de mai jos:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.