18 septembrie 2017

La 65 de ani, Liam Neeson anunță că nu va mai juca în filme de acțiune

By In A 7-a, Special

Actorul nord-irlandez Liam Neeson a anunțat că nu va mai face filme de acțiune. El a făcut acest anunț miercuri la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde și-a promovat noul film „Mark Felt: The Secret Man”, informează Huffington Post citat de Agerpres.

„Încă mi se dau mulți bani pentru a face astfel de lucruri. Iar eu le spun că am deja 65 de ani. Publicul va începe să pună întrebări”, a spus actorul care crede că acest viraj spre filmele de acțiune devine acum ridicol.

Liam Neeson a fost principalul actor al multor filme de acțiune: „The Grey” (The Grey: La limita supraviețuirii, 2012), „Non-Stop” (2014), „Night Run” (Urmărit în noapte, 2015), sau seria „Taken”.

Cu toate acestea, înainte de a trece la cascadorii, el a fost unul dintre cei mai populari actori dramatici de la Hollywood, un stil pe care l-a regăsit jucând în filmul lui Martin Scorsese „Silence”, lansat în 2016.

Însă înainte de a renunța la acțiune și a trece cu siguranță la altceva, alte două filme despre viață și moarte în care va juca Liam Neeson vor fi lansate în 2018: „Hard Powder” și „The Commuter”.

Iar aceasta după ce actorul promisese și în 2015 că renunță la acțiune, mai ales după turnarea filmului „Taken 3”, amintește Huffington Post

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.