1 decembrie 2017

Jaquelinne Bisset, urare pentru România, pe Facebook

By In A 7-a

Renumita actriță Jaquelinne Bisset a postat pe pagina ei de Facebook o urare emoționantă la adresa României.
„Happy 99th aniversary of your beautiful country – Romania!
May your dreams come true!
Noroc !
Jacqueline!”

 

Jaquelinne Bisset a venit pentru prima dată în România la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) din 2011, unde a primit Premiul pentru Contributia adusă la Cinematografia Mondiala.

„Era atât de frumos, ca într-un vis. Am văzut atunci dealuri înţesate de flori sălbatice – era luna iulie – şi-am simţit parfumul lor… Iubesc România pentru că îmi aminteşte de copilărie. Deşi nu ştiu să spun exact ce anume de aici o face, să pun degetul pe un detaliu, n-am analizat atât de profund. Şi cred că e şi faptul că aici nici lucrurile şi nici oamenii nu sunt din plastic, ca în multe alte locuri ale lumii, dacă pot spune aşa. România este reală, românii sunt autentici şi simt asta. Pentru mine, România e o colecţie de descoperiri frumoase, înduioşător de frumoase”, declara ea atunci într-un interviu pentru Adevărul.

Frumoasa artistă este deținătoare a unui premiu Oscar si a fost aclamată în toată lumea pentru roluri epocale în producții majore ale cinematografiei mondiale ca Under the Volcano, Anna Karenina, Forbidden si alãturi de George C. Scott, The Thief Who Came to Dinner, Life and Times of Judge Roy Bean, The Greek Tycoon sau Crima din Orient Express.

 

Text de F.T.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.