Cooltura / Special

Concert La Familia la Untold. Departe de strălucirea de altădată

Rapperii controversati Sișu si Puya sau cunoscuții „La Familia” au reușit să adune doar cîteva sute de persoane în ultima zi de festival în fața scenei Alchemy
 
Deși nu a fost arhiplin, ca la Grasul XXL, de exemplu, mult mai în vogă,  La Familia au  făcut atmosferă, au interacționat cu publicul și au cântat cele mai „clasice” piese ale lor, de pe vremea când reprezentau un punct de referință în muzica românească, precum „Tot în familie” sau „Pune-i la pământ”. 
 
Sișu i-a impresionat pe fani printr-o piesă rap pe care a cântat-o fără muzică de fundal. Publicul nu a mai avut răbdare până la ultimul vers și a explodat în ropote de aplauze. 
 

 Per ansamblu, spectacolul oferit de „La Familia” la Untold a fost ca o gură de aer proaspăt pentru fanii melancolici ai hip hop-ului de odinioară. 

<

26 Comments

 1. Darius Beldean says:

  Nu aveti vizitatori intr-o luna cati au fost la La Familia la concert.

  • Darius Beldean says:

   „Sișu i-a impresionat pe fani printr-o piesă rap pe care a cântat-o fără muzică de fundal.” Ba voi sunteti pe bune? :)))

 2. Site de 2 bani, cu titluri de 2 bani! Ați fost acolo sa vedeți ce atmosfera au facut baieții?? Vorbe aiurea, aruncate in vant! Sa va fie rusine

 3. Rusine sunteti si voi ziaristi…. praduitorilor !

 4. Robert von Hermannstadt says:

  Nu va suparati, ati avut dopuri in ureche?

 5. Valentin says:

  Câțiva dar de calitate fanii.Sa umplut tara de manelisti inculți si de cocalari care cântă despre curve si bani….la Familia ă fost si este o trupă iubită in Romania.

 6. unde-i ma puya, in State?

 7. Shame on ya !

 8. Sunteți de ras

 9. Cate sute?:))

 10. – Aceasta nu mai este “opinie”, e dezinformare în cel mai pur sens al cuvântului. Pe lânga asta, se pare că cel care a scris acest articol habar nu are despre acest gen de muzică. Cluj Cultural .. hhmmm .. numai cultural nu este. Oricum .. shame on ya’.

  • Redactia says:

   @AShevcenko: nu faceti acuzatii. Regretăm că nu vă suntem pe plac, noi așa am văzut showul. Zi frumoasa

   • Relatati cum a fost concertul si ne formam fiecare o parere. Nu intereseaza pe nimeni cum ti s-a parut, poate tie nu iti place sau nu intelegi.

 11. Opinia voastră este departe de realitate.

 12. Redactia says:

  fiecare are dreptul la opinie.

 13. Miron Laurentiu-Valentin says:

  *ai scris

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.