2800 de copii au ales imaginea teatrului, pe spiridusul “PUCK”

Teatru

Lansarea oficiala a lui PUCK a avut recent, pe scena Operei Romane din Cluj-Napoca,  si este prima actiune importanta din cadrul proiectului “PUCK si prietenii sai”. Prin acest demers, organizatorii vor derula o serie de evenimente cultural-artistice care ies din tiparul conventional al spectacolului de teatru si care se vor desfasura pe parcursul unui an intreg.

“Ne dorim ca PUCK sa devina simbolul copilariei in orasul Cluj-Napoca”, a spus  Emanuel Petran, Directorul Teatrului de Papusi “PUCK”, Cluj-Napoca.

5000 de copii din Cluj-Napoca au primit provocarea de a-l identifica pe PUCK, intr-o campanie cultural-educativa – „Gasit-l pe PUCK!”. Campania, desfasurata in perioada 7-16 octombrie, a fost demarata de Teatrul de Papusi PUCK, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj-Napoca, Asociatia Culturala Romano-Germana ESUA, agentia de publicitate Nord Vision, carora li s-au alaturat ulterior editura Anteea Si Cofetaria „Castelul Piticilor”.

Reprezentantii teatrului, alaturi de voluntari, au distribuit o serie de pliante copiilor din Scoli (clasele pregatitoare Si I-IV), gradinite, iar finalitatea proiectului a constat in alegerea noii mascote a Teatrului PUCK. Copiii au optat pentru una din cele patru propuneri prezentate in pliant si au depus pliantul completat in urna de pe strada Eroilor nr. 6-8.

DSC_7549

Cel mai apreciat spiriduş a fost cel creat de catre artistul Sandu Marian. Totodată din 21 octombrie PUCK va fi reprodus şi în varianta dulce sub denumirea de „Prăjitura PUCK” şi va putea fi gasită în lanţul de cofetării „Castelul Piticilor”.

PUCK i-a încântat şi surprins pe cei mici cu multe surprize si premii si le-a promis ca acesta este doar inceputul aventurii sale. Toţi copiii prezenţi au primit jocuri LUMLLA, vouchere la cofetăria “Castelul Piticilor” şi dulciuri. De asemenea, în urma unei tombole, cei mai norocosi copii au primit din partea lui PUCK, trei premii in valoare de 500 lei fiecare, constand in vouchere de cumparaturi la un magazin de jocuri dintr-un centru comercial din Cluj-Napoca si un tort cu chipul lui PUCK oferit de cofetaria “Castelul Piticlor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *