Teatru de club anunţă ultimele trei spectacole din acest an

Teatru

Serile de Teatru de club continuă la Diesel şi în luna decembrie cu spectacole din care nu lipseşte diversitatea, umorul şi imporvizaţia. Primul spectacol are loc pe 2 decembrie, de la ora  21. Sex, Drugs & Rock’n Roll, un one man show cu Sorin Misirianţu, în regia lui Bori Varga. Piesa militează împotriva fricii şi a dresajului social, un spectacol despre decădere şi speranţe spulberate, despre prudenţă, fobie şi paranoia.

DIESEL-TeatrudeClub_octombrie 2015_Plasme

Stagiunea continuă miercuri, 9 decembrie, ora 21 cu o comedie savuroasă dupa textele lui Alexandru Jucan. Jojolica – Chiriţa de Ardeal este tot un one man show, cu Ruslan Bârlea. Ruslan va fi o Doamnă venită din Beclean în Cluj-Napoca.  O Chiriță modernă, care va stârni o avalanșă de râsete.

Pe 16 decembrie, de la ora 21, are loc ultimul spectacol din acest an. Imporvizacii, este un spectacol de improvizaţie condus de Sorin Misirianţu, în care actorii – Anca Lăcusteanu, Adrian Balint, Alexandru Ciobanu, Stephan Gheorghica si Claudiu Mureşan – primesc teme direct din public. E genul de spectacol care e dupa chipul si asemanarea spectatorului.

Preţul biletelor este de 20 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *